четвъртък, 7 май 2009 г.

МЕЛ ГИБСЪН – ЗА ОСМИ ПЪТ БАЩА

   

Робин Гибсън подава документи за развод на 13 април след близо 29 годишен брак.
Съпругата на Мел Гибсън,  Робин е подала молба за развод, след като научила, че любовницата на актьора Оксана Григориева е бременна.

Робин Гибсън била много огорчена, когато разбрала, че съпругът й е настанил 39-годишната красавица и нейния 11-годишен син в една от къщите си в Калифорния. Тя се примирявала с непостоянството на известния си съпруг от години, но когато Оксана започнала да се хвали пред приятели, че ще има дете, не могла да издържи.

Оксана е видяна да говори по телефона си пред къщата на Мел Гибсън, а коремът й наистина изглеждал закръглен.

След като подава молба за развод на 13 април 2009г. Робин Гибсън иска процедурата да е бърза, а имуществото да бъде поделено по-късно.

Робин е подчертала в документите, че двамата с Мел Гибсън живеят разделени от август 2006 г. Холивудската звезда Мел Гибсън е купил жилище в САЩ на приятелката си Оксана Григориева, бивша съпруга на британския актьор Тимъти Далтън, един от изпълнителите на ролята на Джеймс Бонд , съобщиха в. "Сън" и в. "Комсомолская правда".

По данни на People.com, Оксана Григориева заедно със сина си от Далтън вече не живее в Лондон, а в Калифорния.

По всичко изглежда, че новият й дом е придобит от Мел Гибсън през декември 2008 г.

Сделката е осъществена от компанията Scotland Trust, основана от Вики Лин Кристиансон.
Тя е в списъка на директорите на продуцентската компания Icon, която принадлежи на Мел Гибсън.
Така може да се предположи, че на практика домът в престижен район на Калифорния е купен именно от звездата от "Смело сърце". В дома има четири спални.

Няколко седмици до началото на шумотевицата около развода Оксана е изчезнала от къщата. Досега обаче в гаража е един от автомобилите й.

     Новините от 07.05.2009 г.   
   Вече е потвърдено - Оксана Григориева, приятелката на известният холивудски актьор Мел Гибсън е бременна и то в третия месец.

Лично Мел е съобщил новината на децата си миналата седмица, твърди National Enquirer.

Режисьорът на "Страстите Христови" ще стане татко за осми път. Сега вече се изясняват нещата защо актьорът набързо напусна съпругата си , след като разбрал, че красивата рускиня очаква бебе.

Мел Гибсън се развежда със съпругата си след близо 29 -годишен брак. От нея той има седем деца.

Добави в Svejo

Няма коментари:

Публикуване на коментар