неделя, 1 април 2012 г.

Изневярата е полезна, но когато е с мярка

Изневярата е полезна, но когато е с мярка, сочат данни от проучване, цитирано от руските медии.Според публикациите, чешки учени са установили, че да имаш една любовница е здравословно, но ако са повече може и да те убият.

Сексолозите са анкетирали над 2000 пациенти с диагноза инфаркт на миокарда. Над половината от тях са признали, че редом със съпружеските задължения, са водели и доста активен извънбрачен живот. Те са имали няколко любовници едновременно.

"Може да звучи смешно, но мъжете трябва да осъзнаят, че сексуалните им подвизи се отразяват сериозно и на здравето. Ако кръшкат само с една жена, тогава резултатите са дори позитивни - действа добре на сърдечните мускули. Когато обаче извънбрачните авантюри са многобройни, то сексът се превръща в нещо като спорт, сърцето се натоварва много и в един момент просто не издържа. Жизнените му функции свършват по-бързо", коментират учените.

Друг въпрос е и стресът, на който мъжете се подлагат. Да укриеш една любовница е лесно, но да криеш от жена си няколко е вече коренно различна ситуация.

Учените са установили още, че когато мъжът има една извънбрачна връзка, това гарантира увеличаване на годините му на живот.

Източник: Rozali

Добави в Svejo

4 коментара:

  1. Така както е написано излиза, че некръшкащите мъже са направо в болестно състояние хаха! А за жените как стои въпроса?

    ОтговорИзтриване
  2. Жената мисля няма да тръгне да кръшка ако има достоен мъж до себе си

    ОтговорИзтриване
  3. Мъжете трябва да осъзнаят, че сексуалните им подвизи се отразяват сериозно и на здравето. Ако кръшкат само с една жена, тогава резултатите са дори позитивни. Мъже замислете се!!!!!!!

    ОтговорИзтриване